marți, mai 21, 2024
AcasăDivertismentVanessa Blaga este regina Balului Bobocilor al Liceului Teoretic German „Johann Ettinger”...

Vanessa Blaga este regina Balului Bobocilor al Liceului Teoretic German „Johann Ettinger”

VanessaBlagaJoi seara, 29 noiembrie, a avut loc un nou bal al bobocilor, și anume  Balul Bobocilor, Liceului Teoretic German, „Walk of fame” cum l-au denumit organizatorii, s-a desfășurat în selectul local,  „Paloma”.

Organizatorii s-au străduit și au muncit din greu ca să iasă un spectacol care să lase  pe toată lumea impresionată, iar peste ani să își aducă aminte cu bucurie de acest bal.

În cadrul festivalului și-au arătat calitățile opt concurente, toate foarte frumoase și decise să demonstreze invitațiilor ceea ce stiu, dar mai ales juriului. Concurentele au fost prezentate la începutul spectacolului printr-un filmuleț.

Cele 8 participante au avut patru probe de trecut: proba ținutei de zi, după fiecare concurentă trebuia să reprezinte câte o celebritate de la Hollywood și nu numai care să le scoată în evidență personalitatea.

Proba surpriză, a fost cea mai incitantă parte a serii, la care concurentele trebuiau să rujeze cât mai mulți băieți și să strângă cât mai multi pupici de la ei pe un carton în forma de stea, stea care reprezenta stelele de pe “Walk of Fame”. În final ultima probă, care a constat în opt întrebări diferite și o întrebare la fel pentru fiecare concurentă.

 

După ce probele au fost trecute cu brio, a venit rândul juriul. Aceștia au avut o misiune foarte grea, fiecare concurentă s-a remarcat prin spontaneitate, prin atitudine, inteligență, frumusețe și prin eleganță. Cât timp juriul delibera, atmosfera a fost întreținută de Kamelia și George Hora.

După ce juriul a deliberat, a venit momentul suspansului. Prezentatori reușind să țină lumea în suspans.

Premiile au fost: Miss Atitudine: Brigitta Toma, Miss Eleganță: Dorothy Strazsazsar, Miss Fotogenie: Betty Szilagy, Miss Spontaneitate: Alexandra Văleanu, și Miss Popularitate: Denisa Matei.

Podiumul fiind ocupat de:locul III Antonia Criste, locul II Alexandra Trif iar locul I îi revine elevei Vanessa Blaga.

Petrecerea s-a întins pâna dimineață pe ritumrile celor mai alese melodii.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente