Acasă Locale Stiri Satu Mare Vânzările Dacia cresc rapid într-o țară europeană

Vânzările Dacia cresc rapid într-o țară europeană

Vânzările de autoturisme Dacia au crescut în Germania de trei ori mai rapid decât ritmul pieței.

Statisticile arată că înmatriculările Dacia în Germania au crescut în primele șapte luni ale anului cu 9,7%, la 30.289 unități. Și asta într-o piață totală de 1,8 milioane de mașini.

Germania este a doua piață ca mărime pentru Dacia, după Franța.

Cota de piață a Dacia în Germania s-a situat în perioada ianuarie-iulie la 1,7%, potrivit datelor biroului de înmatriculări auto german, citate de mediafax.ro.

Dintre cele mai bine vândute mașini pe piața germană, cea mai bună evoluție a fost înregistrată de marca Jeep, cu un avans de 38,3%, la 49.580 de autoturisme, urmată de Nissan, cu o creștere de 21,2%, la 36.806 unități. Cel mai mare declin a fost consemnat de Chevrolet, de 68,1%, la 5.132 de mașini.

Și  vânzările Renault, au crescut cu 7%, până la 61.990 de unități.

În luna iulie, înmatriculările Dacia au avansat cu 11,2%, la 4.583 de unități, în timp ce piața a înregistrat o creștere de 6,8%, la 270.249 autoturisme. Cota de piață a Dacia s-a situat la 1,7%.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente