Acasă Locale Stiri Satu Mare Vânzător de țigări de contrabandă prins de polițiști

Vânzător de țigări de contrabandă prins de polițiști

tigari

Lucrătorii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Satu Mare i-au prins în flagrant pe numiții L. Gheorghe de 44 ani, cu domiciliul în sat Dara, comuna Dorolț, jud. Satu Mare si L. Olivia de 30 de ani, cu același domiciliu, în timp ce comercializau, în Piața de Alimente nr.1 din municipiul Satu Mare, mai multe sortimente de tigări de provenienta Ucraina si Republica Moldova. La locul constatarii infractiuni flagrante cele doua persoane detineau inchiriata o masa pentru a vinde produse alimentare, paravan sub care comercializau tigari.

In vederea identificarii intregii cantitati de tigari pe care susnumiții le detineau pentru comercializare, la imobilele  detinute de acestia in proprietate sau chirie, au fost efectuate patru perchezitii domiciliare,  locatii in care a  fost identificata  cantitatea de 20. 960 fire tigarete de marci diferite, respectiv Jin Ling, Rothmans, NZ si Compliment. Cu privire la tigarile identificate la perchezitie L. Gheorghe a declarat că acestea provin din Ucraina, fiind achizitionate de la mai multi cetateni ucrainieni.

Susnumitii sunt cercetati in stare de reținere sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda sub forma detinerii si comercializarii de bunuri care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând ca provin din contrabanda, faptă prev. și ped. de Legea 86/2006. Cele două persoane urmează a fi prezentate  instantei competente pentru  dispunerea masurilor legale.

In cauza lucratorii  Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului Roman de Informatii.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ziua Imnului Național marcată la Satu Mare

Anual, la data de 29 iulie, este celebrată Ziua Imnului Național. În acest context, în municipiul Satu...

Jumătate de tonă de cocaină a ajuns din greșeală într-un depozit de fructe din Ilfov

În loc de banane, la un depozit de fructe din Ilfov au ajuns 503 kilograme de cocaină aproape...

CFR Cluj s-a calificat în turul 3 al Ligii Campionilor

Formația campioană a României, CFR Cluj, a primit miercuri vizita celor de la Lincoln Red Imps în returul...

Turțean de 70 de ani, decedat în urma unui accident rutier

Miercuri, în jurul orei 23.10, pe raza localității Turț, a avut loc un grav accident de circulație. Un...

Comentarii recente