Acasă Locale Stiri Satu Mare Vânzător de țigări de contrabandă prins de polițiști

Vânzător de țigări de contrabandă prins de polițiști

tigari

Lucrătorii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Satu Mare i-au prins în flagrant pe numiții L. Gheorghe de 44 ani, cu domiciliul în sat Dara, comuna Dorolț, jud. Satu Mare si L. Olivia de 30 de ani, cu același domiciliu, în timp ce comercializau, în Piața de Alimente nr.1 din municipiul Satu Mare, mai multe sortimente de tigări de provenienta Ucraina si Republica Moldova. La locul constatarii infractiuni flagrante cele doua persoane detineau inchiriata o masa pentru a vinde produse alimentare, paravan sub care comercializau tigari.

In vederea identificarii intregii cantitati de tigari pe care susnumiții le detineau pentru comercializare, la imobilele  detinute de acestia in proprietate sau chirie, au fost efectuate patru perchezitii domiciliare,  locatii in care a  fost identificata  cantitatea de 20. 960 fire tigarete de marci diferite, respectiv Jin Ling, Rothmans, NZ si Compliment. Cu privire la tigarile identificate la perchezitie L. Gheorghe a declarat că acestea provin din Ucraina, fiind achizitionate de la mai multi cetateni ucrainieni.

Susnumitii sunt cercetati in stare de reținere sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda sub forma detinerii si comercializarii de bunuri care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând ca provin din contrabanda, faptă prev. și ped. de Legea 86/2006. Cele două persoane urmează a fi prezentate  instantei competente pentru  dispunerea masurilor legale.

In cauza lucratorii  Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului Roman de Informatii.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente