Acasă Locale Stiri Satu Mare Vasile Blaga: „Municipiul Satu Mare este cel mai rămas în urmă oraș...

Vasile Blaga: „Municipiul Satu Mare este cel mai rămas în urmă oraș din zona asta de țară”

IMG_1323Copreședinții PNL de la nivel național, Alina Gorghiu și Vasile Blaga  au adus laude, dar și critici județului Satu Mare. Declarațiile au avut loc într-o conferință de presă susținută astăzi, 11 februarie, de cei doi copreședinți PNL de la nivel național alături de copreședinții PNL Romeo Nicoară și Cozma Adrian.

Prima care a luat cuvântul a fost Alina Gorghiu, aceasta a menționat că se promovează oameni tineri și capabili care pot face față frumos cerințelor cetățenilor. În opinia ei, și nu numai, cei doi candidați, Romeo Nicoară și Adrian Cozma sunt alegerea ideală pentru nevoile municipiului Satu Mare. Vasile Blaga a completat declarația acesteia spunând că Romeo Nicoară și Adrian Cozma, deși sunt tineri, aceștia au experiență și capabilitate în domeniul politic și administrativ.

De asemenea, Liviu Dragnea nu a scăpat nici în Satu Mare de criticiile opoziției, Alina Gorghiu criticând modul aceastuia de a acționa și de a percepe democrația.

În luarea de cuvânt, Vasile Blaga a adus critici municipiului Satu Mare menționând că este municipiul cel mai rămas în urmă din regiunea de Nord-Vest, neputând suporta comparație cu alte orașe precum Oradea, Arad, Zalău sau Timișoara. „Potențial electoral de dreapta este în Satu Mare, s-a văzut la prezidențiale. Satu Mare a fost blestemat să aibă parte de primari neperformanți. Uitați-vă cum arată un oraș mult mai mic, într-un județ mult mai mic, Zalăul, atât ca dezvoltare economică și ca infrastructură. În Satu Mare nici pe trotuare nu te mai poți plimba”, a declarat acesta.

În încheiere, copreședintele Alina Gorghiu a declarat că se exclude orice alianță cu alte partide politice deoarece PNL deține candidați capabili și tot ceea ce este necesar pentru a se susține singuri.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dublă crimă în județul Satu Mare

Nimeni nu prevedea ceea ce avea să se întâmple în noaptea de joi spre vineri în județul Satu Mare. O crimă oribilă...

Angajări la Spitalul Județean Satu Mare

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare face angajări. Potrivit anunțului sunt scoase la concurs 4 posturi. Se caută...

Minivacanță în siguranță

Românii vor avea parte la finalul acestei săptămâni de o minivacanță prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor. În acest context, în unele zone din...

Avocatul Poporului revine la Satu Mare

După o pauză lungă de aproximativ un an, cauzată de pandemia de coronavirus, reprezentanții instituției Avocatul Poporului revin la Satu Mare. Cancelaria...

Comentarii recente