29.8 C
New York City
vineri, august 19, 2022
AcasăLocaleVasile Lucuț: UNICARM va depăși cifra de 100 de magazine

Vasile Lucuț: UNICARM va depăși cifra de 100 de magazine

Omul de afaceri Vasile Lucuț, administratorul SC Unicarm SRL va deschide în acest an între 10 și 15 magazine de proximitate și supermarketuri și va depăși astfel pragul de 100 de unități de retail în nord-vestul țării, la aproape un deceniu de la inaugurarea primului magazin.

Lucuț și-a construit rețeaua de magazine pe o rază de câteva sute de kilometri în jurul fabricilor sale de mezeluri, lapte și pâine. Antreprenorul sătmărean a accelerat dezvoltarea rețelei în perioada 2010-2013, ani care coincid cu un adevărat asalt al lanțurilor internaționale de retail care au deschis 800 de magazine și au îngenuncheat mai multe rețele locale.

Potrivit specialiștilor, Unicarm a reușit anul trecut să își majoreze afacerile cu 16%, la 166 milioane de euro și să își tripleze profitul la 8,6 milioane de euro, ceea ce face ca firma deținută de Vasile Lucuț să fie cea mai mare companie din Satu Mare și cel mai mare producător cu capital românesc din industria alimentară. În prezent Unicarm are peste 2.800 de angajați.

5 COMENTARII

  1. Felicitari pentru iel, din simplu sofer a reusit o asemenea perfomanta bravo,bravo,si mult succes in continuare:)

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente