Acasă Locale Stiri Satu Mare „Versus dar împreună”, expoziție de fotografie organizată la Negrești-Oaș

„Versus dar împreună”, expoziție de fotografie organizată la Negrești-Oaș

20 de nume importante ale fotografiei contemporane din întrega țară  expun la Negrești Oaș în expoziția intitulată sugestiv Versus dar Împreună, ajunsă anul acesta la cea de-a cincea ediție.

Și de această dată inimoșii organizatori au fost cei trei fotografi negresteni care au pornit acest proiect Remus Țiplea, Emilian Moldovan si Romeo Komaromi, sprijiniti financiar de Primaria Negresti Oaș.

Chiar dacă la vernisaj nu au fost prezenți fizic toți expozanții, Galeriile de artă Mihai Pop ale Muzeului Țării Oașului au  fost pline de un numeros public.

Negreștenii s-au bucurat de lucrările fotografilor Vlad Eftenie, Cosmin Bumbuț, Petrut Calinescu, Vasile Dorolți, Haidu Tamas, Tibor Lazlo Olah,  Liviu Cocicodar, Anca Mitroi sau Anca Cernovschi, ca sa amintim doar cateva nume dintre cele care au expus pe simeze.

Proiecte interesante, teme diverse, abordari  diferite, fotografii alb-negru sau color,  dau valoare acestei expozitii.

Deschiderea oficială a fost făcută de noul director al muzeului, Tarii Oasului,  Natalia Lazăr,  care a subliniat importanța acestei manifestări ce crește de la an la an în valoare si notorietate.

- Advertisment -

Cele mai populare

Când va fii gata pasarela peste Someș?!

Primarul Kereskényi Gábor a semnat contractul de proiectare și execuție a pasarelei pietonale care va lega Centrul Nou al municipiului Satu Mare...

Prinţul Harry şi Meghan Markle, dezvăluiri despre viața din spatele ecranelor

Pe 7 martie, când va fi difuzat acest interviu exploziv, familia regală britanică nu se va simţi foarte bine.

Legumele şi fructele cu concentraţie mare de pesticide

Unele fructe și legume sunt pli­ne de pesticide, despre care se știe că sunt potențial toxice. Acesta este motivul pentru care este...

Volvo va produce doar mașini full-electrice din 2030

Volvo se va alătura unor mărci precum Jaguar - Land Rover și Bentley și spune că va produce doar mașini electrice din...

Comentarii recente