sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăLocaleVictime multiple în urma accidentului în care a fost implicată o ambulanță...

Victime multiple în urma accidentului în care a fost implicată o ambulanță aflată în misiune

Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare face primele precizări oficiale privind accidentul frontal dintre ambulanță și autoturism, produs joi pe raza județului Satu Mare.

Potrivit polițiștilor, ambulanța se afla în misiune având în funcțiune semnalele acustice și luminoase. În urma impactului au rezultat victime multiple.

„La data de 2 martie a.c., în jurul orelor 12.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, în localitatea Amați.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că o femeie de 61 de ani, din municipiul Satu Mare, aflându-se la volanul unui autoturism, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune cu o autospecială a Serviciului de Ambulanță Satu Mare, care se deplasa într-o misiune, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Din producerea accidentului rutier a rezultat rănirea femeii de 61 de ani, a conducătorului autospecialei, un bărbat de 50 de ani, precum și a unei femei de 31 de ani, asistentă medicală.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, transmite IPJ SM.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente