sâmbătă, aprilie 1, 2023
AcasăLocaleStiri Satu MareCe spune Inspectoratul de Poliție Satu Mare despre acuzațiile polițiștilor de la...

Ce spune Inspectoratul de Poliție Satu Mare despre acuzațiile polițiștilor de la Biroul Rutier

În urma acuzațiilor lansate de Sindicatul Europol, potrivit cărora 13 din cei 15 polițiști ai Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare au depus în bloc rapoarte de mutare de la această structură, IPJ Satu Mare face următoarele precizări:

„Ca urmare a apariției în mediul online a articolului intitulat ,,Situație fără precedent în Poliția sătmăreană. 13 din 15 polițiști ai unui birou din IPJ cer să fie mutați”, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare este abilitat să comunice următoarele:

La data de 1 martie a.c., programul de lucru de la nivelul Biroului Rutier Satu Mare, a fost modificat, în sensul că, până la această dată acesta era de 12 ore.

De la această dată, s-a introdus în programul de lucru și varianta alternativă, de 8 ore.

Precizăm faptul că programul de lucru de la nivelul Biroului Rutier Satu Mare a fost stabilit cu respectarea condițiilor de formă și legalitate, fiind prezenți, la analiza efectuată, atât șefii de structuri, cât și reprezentanții organizațiilor sindicale.

Modificarea a fost efectuată, în scopul eficientizării activităților și creșterii siguranței rutiere, în rândul comunității.

La nivelul IPJ Satu Mare, nu au fost depuse rapoarte personale de mutare de către polițiști, ci au fost depuse 13 rapoarte de solicitare a mutării din cadrul Biroului Rutier Satu Mare, la alte structuri, prin intermediul reprezentantului organizației sindicale EUROPOL.

Până în prezent, 2 dintre cei 13 polițiști, care se află în serviciu la acest moment, nu susțin rapoartele depuse de Sindicat, în numele lor.

În perioada imediat următoare, se va discuta și cu ceilalți polițiști, pentru clarificarea situației”, este punctul transmis de IPJ Satu Mare.

created by Polish
- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente