Acasă Sport National Viitorul a învins Craiova cu golurile lui Ianis Hagi și Rivaldinho

Viitorul a învins Craiova cu golurile lui Ianis Hagi și Rivaldinho

Ianis Hagi și Rivaldinho au făcut spectacol în partida câștigată de echipa lui Gică Hagi. Sub privirile marelui Rivaldo, cei doi au marcat golurile victoriei. Ianis și Rivaldinho nu și-au dezamăgit părinții, iar la finalul jocului, pe pagina de Facebook ”Academia de fotbal Gheorghe Hagi”, a apărut o fotografie care face cât o mie de cuvinte.

 

Rivaldinho, Rivaldo, Gică Hagi și Ianis Hagi apar cu toții într-o poză, alături de mesajul”Campionii creează campioni”.

 

Viitorul s-a impus cu 2-1. Echipa lui Hagi a fost însă condusă cu 1-0, dar fiul ”Regelui” a egalat printr-un gol de senzație. Căpitanul Viitorului a prins un șut de zile mari de la 25 de metri, mingea oprindu-se direct în vinclul porții apărate de Pigliacelli.

 

Execuția lui Ianis l-a făcut pe Gică Hagi să sară în sus de bucurie. Mai mult, fostul campion mondial, Rivaldo s-a ridicat de pe scaun după execuția lui Ianis pentru a-l aplauda pe fiul lui Gică Hagi.

 

„Este un jucător care are clasă, a dat un gol foarte frumos”, susține Rivaldo.

 

Astfel, după cele două reușite, putem spune că, atât Ianis Hagi, cât și Rivaldinho și-au făcut părinții mândri.

 

 

După aproape 3 decenii, Craiova a vibrat în aşteptarea unui nou titlu în Liga 1. Ultimele etape nu doar că au năruit şansele oltenilor la campionat, însă formaţia lui Mangia riscă să rateze şi Europa.

 

„Este clar că nu mai sunt șanse la titlu”, a spus Mangia, la finalul partidei. Problema pentru echipa din Bănie e că riscă să rămână pe dinafara cupelor europene. Scenariul e simplu: dacă va termina pe locul 4 în clasament şi dacă Astra câştigă Cupa, oltenii îşi vor lua „adio” de la preliminariile Europa League.

 

 

Sursa:digisport.ro

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația sexuală atacată de Klaus Iohanis la CCR ,promovată de deputați

Legea prin care "educația sexuală” în școli este înlocuită cu "educație sanitară” este constituțională, a decis joi Curtea Constituțională, care a respins...

Taxe care pot fii achitate online din Septembrie

Începând de joi, 24 septembrie, plățile pentru contravaloarea permiselor de conducere realizate de persoanele fizice pot fi achitate online, prin Ghișeul.ro, a anunțat...

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Comentarii recente