joi, septembrie 28, 2023
AcasăLocaleStiri Satu Mare “Balul Oamenilor de Afaceri” ediția 21

“Balul Oamenilor de Afaceri” ediția 21

Vineri, 14  noiembrie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Satu Mare a organizat a XXI-a ediție a “Balului Oamenilor de Afaceri” și Topul firmelor.

Evenimentul a fost deschis de, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Satu Mare, Ovidiu Silaghi, care și-a prezentat invitații, a premiat cele mai de succes firme și a transmis un mesaj de susținere tuturor firmelor sătmărene, urându-le mult succes pe viitor.

În sală au fost prezenți și au luat cuvântul primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, directorul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură, Daniela Culic dar și alți invitați de marcă.

Prin promovarea societǎților comerciale performante, inclusiv sub forma  catalogului Topului Firmelor, Camera de Comerț dorește sǎ contribuie la crearea și consolidarea unei imagini favorabile a economiei sǎtmǎrene, la promovarea potențialului real al județului și, totodatǎ, la crearea unui mod de a facilita contacte de afaceri între firmele sǎtmǎrene care sunt clasate în TOP și potențiali parteneri de afaceri din țarǎ și strǎinǎtate.

6 COMENTARII

    • Poi daca PDL-isti nu-s destuli de tari !!! Pana si Dorel Costel Misel a incercat sa faca politica spunandu-i ca-l asteapta in partid pe Ovi

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente