29.8 C
New York City
joi, iulie 7, 2022
AcasăSportNationalVișoiu a câștigat cursa de GP3 de la Hungaroring!

Vișoiu a câștigat cursa de GP3 de la Hungaroring!

robertvisoiuRomânul Robert Vișoiu a plecat duminică de dimineață din pole position în a doua cursă de GP3 de la Hungaroring și a reușit să termine primul după 17 tururi, aceasta fiind a doua victorie stagională pentru pilotul de doar 17 ani.Vișoiu e singurul pilot al echipei MW Arden cu victorie în actualul sezon de GP3. El și-a conservat la Hungaroring loculd e la start și în ciuda intrării la un moment dat a safty-carului l-a învins pe spaniolul Carlos Sainz fără prea multe bătăi de cap. Podiumul a fost completat de estonianul Kevin Korjus.

Vișoiu câștigase la începutul lunii a doua cursă a etapei de la Valencia, din Spania. Sâmbătă, în Ungaria, el a terminat pe opt în prima cursă, poziție care l-a trimis pe primul loc al grilei în întrecerea de duminică.

„Totul a fost incredibil, întreaga cursă. M-am zbătut puțin la început, pentru că am avut un start bun, Carlos a ținut aproape de mine și am fost aproape să pierd primul loc.”, a spus după cursă pilotul român.După victoria de la Hungaroring, Robert Vișoiu a urcat pe locul 10 în clasamentul general. Urmatoarea etapă se va desfșura peste o lună, în Belgia, la Spa Francorschamps, și va putea fi urmărită în direct la Digi Sport.

Articolul precedentBeat la volan
Articolul următorUcis de tractor
- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente