joi, aprilie 18, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareVizita Jandarmilor la Școala Gimnazială Avram Iancu

Vizita Jandarmilor la Școala Gimnazială Avram Iancu

Marți, 10 mai, începând cu orele 09, jandarmii sătmăreni au desfășurat activități preventiv educative la Școala Gimnazială Avram Iancu Satu Mare, în cadrul programului “Școala Altfel”.
La întâlnire au participat elevi din clasele a III – a și a IV – a, însoțiți de către cadrele didactice ale unității de învățământ.
Pentru început, jandarmii le-au explicat copiilor rolul și atribuțiile Jandarmeriei Române în asigurarea unui climat de ordine și siguranța publică, iar apoi au detaliat și prezentat principalele misiuni ale instituției.
În cea de-a doua parte a întâlnirii s-au purtat discuții despre modurile de comportament în diferite situații: pe stradă, la școală și în societate. S-a insistat asupra comportamentului ce trebuie avut în vedere în relaționarea cu persoanele necunoscute.
După prezentarea aspectelor sus menționate, oamenii legii au urmărit atragerea  audienței spre dialog și expunerea propriei păreri cu privire la violență și la modul în care trebuie sa acționeze în cazul declanșării acesteia.
În final gazdele au transmis mulțumiri și aprecieri jandarmilor sătmăreni pentru activitatea desfășurată.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente