29.8 C
New York City
marți, august 16, 2022
AcasăsusVizită la familia care a primit ajutor în cadrul campaniei “Un mărțișor...

Vizită la familia care a primit ajutor în cadrul campaniei “Un mărțișor din inima noastră, o primăvară din sufletul tău”.

Miercuri, 05.03.2014, primarul Dorel Coica făcut o vizită la domiciliul familiei Erdei pentru a oferi personal alimente și haine achiziționate din suma de 1383 lei care s-a adunat la evenimentul umanitar intitulat sugestiv “Un mărțișor din inima noastră, o primăvară din sufletul tău”.

Evenimentul caritabil organizat la sfârșitul săptămânii trecute de către Primăria Satu Mare în parteneriat cu Asociația STEA, Centrul Cultural “G.M. Zamfirescu” și Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, și-a atins scopul nobil, aducând “primăvara” în sufletele unor oameni care trăiesc la limita sărăciei. Expoziția de mărțișoare a adunat în total 1383,83 de lei.

Familia Erdei trăiește într-o baracă lângă dig. Fiecare dintre cei 5 copii a primit jucării, câte un trening iar cei mici și câte o pereche de pantofi. De asemenea, au fost achiziționate alimente (carne, făină, ulei, orez, fasole, macaroane, legume și fructe, dulciuri), produse de igienă, detergent și lenjerii de pat.

Edilul șef va solicita serviciilor din subordine o anchetă socială pentru întocmirea dosarului privind repartizarea unei locuințe sociale.

priamr (2)

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente