sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăPoliticaNationalVlad Moisescu și alți 11 membri PNL, excluși din partid

Vlad Moisescu și alți 11 membri PNL, excluși din partid

vlad-moisescuPreședintele interimar al PNL Sector 1, Daniel Chițoiu, a declarat că au fost excluse 12 persoane din partid, printre care și Vlad Moisescu, pentru faptul că au „aderat la alte partide politice sau doctrine politice”. Potrivit unor surse liberale, printre cei excluși în ședința de miercuri seară se află apropiați ai lui Andrei Chiliman, din Primăria Sector 1, printre care Ioana Costescu și Bogdan Pițigoi.

În urmă cu câteva zile, președintele Consiliului Director al Inițiativei România Liberală, Vlad Moisescu, a declarat, într-o conferință de presă, cu privire la cazul Sorin Roșca Stănescu, că în PNL sunt ținuți oameni care au vechime de un an și care „distrug” o coaliție guvernamentală, dar sunt dați afară cei care activează în acest partid și de peste 20 de ani.

„Din păcate, în PNL sunt dați afară din partid oameni care au și 23 de ani vechime, care construiesc o asociație nonguvernamentală, dar sunt ținuți oameni care au intrat acum un an și care distrug o coaliție guvernamentală. Sorin Roșca Stănescu nu a acționat de capul lui, a avut evident un ordin de sus, acest sus urmează a fi definit. Este evident că a fost o criză puternică ce putea să ducă la ruperea USL, dar încă o dată acesta este modul în care domnul președinte Antonescu înțelege să conducă partidul”, a afirmat Moisescu.

El a explicat că s-a referit la inițiatorii IRL când a vorbit de cei cu vechime mare în PNL, spunând că aceștia sunt „încă” membri ai acestui partid până la Delegația Permanentă a liberalilor. Vlad Moisescu a subliniat că nu ia în calcul să-și dea demisia din PNL, arătând că în cazul său filiala din care face parte ar putea lua o decizie.

Jurnalul.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente