miercuri, iunie 19, 2024
AcasăsusPolitia ne informeaza !

Politia ne informeaza !

Un minor în vârstă de de 16 ani, din comuna Târșolț, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea pe raza localității un scuter marca Honda fără a poseda permis de conducere de nici o categorie.

Celui în cauză i s-a intocmit dosar penal

Polițiștii Postului de Poliție Comunal Moftin, din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Carei, au reușit depistarea și identificarea autorului furtului comis în cursul anului 2013.

K. Ludovic, de 31 ani, din  în Craidorolț, a furat o  bicicleta,  care era neasigurată într-un rastel în fața unui bar din localitatea Moftinu Mare, aceasta fiind predată părții vătămate.

Autorul faptei este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.  În cursul zilei de ieri, 16 aprilie a.c., polițiștii Secției 1 Valea Vinului au fost sesizați de către un bărbat de 46 ani, din Satu Mare, fără forme legale în loc. Păulești, despre faptul că în perioada decembrie 2013 – aprilie 2014 numitul K. Attila de 39 ani, domiciliat în com. Oșorhei, județul Bihor, în timp ce presta munci ocazionale la locuința sa din loc. Păulești, a sustras mai multe bunuri, din garajul și subsolul imobilul locuinței, și suma de  630 lei, cauzându-i un prejudiciu total în sumă de 3600 lei.

In cauză s-a întocmit desar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Cercetările continuă

Polițiștii  Sectiei 4 Politie Rurală Beltiug, Postul de Poliție Comunal Terebești, l-au identificat pe B. DUMITRU, de 34 ani, domiciliat în com. Poienile de sub munte, jud.Maramureș cu reședința în comuna Moftin, care în data de 08 aprilie a.c. s-a deplasat în pădurea aparținând Primăriei comunei Terebești, de unde cu un ferăstrău manual, a tăiat de pe picior un număr de 6 (șase) arbori de esență stejar, după care i-a transportat cu căruța la domiciliul surorii sale din localitatea Moftinu Mare. Volumul materialului lemnos sustras ilegal, fiind în cantitate de 3,198m3 în valoare de 599,335 lei, nerecuperat.

Susnumitului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăiere fără drept de arbori și furt de arbori din fondul forestier național

In cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 154 sancțiuni contravenționale în valoare de 6.192 lei.

În vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat  34  sancțiuni contravenționale în valoare totală de 9.840 lei.

 

 

 

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente