luni, iunie 24, 2024
AcasăLocaleVOTEAZA MISS SATU MARE 2014. 11 sătmărence se bat pentru titlul

VOTEAZA MISS SATU MARE 2014. 11 sătmărence se bat pentru titlul

11 sătmărence, tinere și frumoase, se vor lupta sâmbătă (31 mai) seara pentru a cuceri titlul de „Miss Satu Mare 2014”. Show-ul va începe la ora 20.00, la scena ce va fi amplasată pe platoul din Piața 25 Octombrie. Prezentatorii serii vor fi Victor Constantinovici și Maria Moiș.

Daca ai vro preferata din concurentele de mai jos, bifeaza la vot pentru concurenta aleasa. Parerea ta conteaza!

Voteaza Miss Satu Mare – 2014
  
pollcode.com free polls 
Alina-Andreivna
Alina Andreivna

Alina Andreivna are 14 ani și este elevă la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Satu Mare. În prezent este manechina „Gaby’s Models Agency” din Satu Mare. Alina este pasionată de baschet, iar mâncarea ei preferată este salata de fructe.

Andrea-Haiduc
Andrea Haiduc

Andrea Haiduc are 17 ani, este elevă la Colegiul Economic „Gheorghe Dragoș” Satu Mare și este pasionată de dans. În ceea ce privește sporturile îi place baschetul și handbalul iar printre preferințele ei culinare se numără creveții.

Bianca-Maticu
Bianca Maticu

Bianca Maticu are 15 ani și este elevă la Colegiul Național „Ioan Slavici” din Satu Mare. Spune că îi place dansul, în prezent fiind componenta trupei „Perfect Style”. În ceea ce privește mâncarea, înainte de toate preferă salatele. Bianca este pasionată de handbal.

Bianca-Olah
Bianca Olah

Bianca Olah are 16 ani și este elevă la Colegiul Economic „Gheorghe Dragoș” din Satu Mare. Bianca este manechina Agenției „Trust Models”. Printre preferințele ei culinare se numără salata de fructe și se declară ca fiind pasionată de fotbal.

Claudia-Iarinco
Claudia Iarinco

Claudia Iarinco are 18 ani și este elevă la Liceul de Arte „Aurel Popp” din Satu Mare. Printre hobby-urile Claudiei se numără desenul, gimnastica și patinajul artistic. Preferințele culinare ale Claudiei sunt salatele și fructele de mare.

Madalina-Roatis
Madalina Roatis

Mădălina Roatiș are 14 ani iar printre hobby-urile ei se numără plimbările cu prietenii și călătoriile. Sportul ei preferat este karatele. Mâncarea preferată a Mădălinei este salata grecească.

Mihaela-Homa
Mihaela Homa

Mihaela Homa are 20 de ani și adoră plimbările nocturne, sub clar de lună. Printre preferințele culinare ale Mihaelei se numără ciorba de burtă.

Romina-Neamt
Romina Neamt

Romina Neamț are 15 ani. Sportul ei preferat este fotbalul. Romina spune că nu are preferințe culinare.

Tar-Evelin
Tar Evelin

Tar Evelin are 16 ani și este elevă la Colegiul Economic „Gheorghe Dragoș” din Satu Mare. Printre hobby-urile ei se numără muzica, în prezent fiind solista trupei „Inedit”. Sportul preferat al Evelinei este baschetul.

Timea-Miclaus
Timea Miclaus

Timea Miclăuș are 15 ani și este elevă la Liceul „Unirea” din Satu Mare. Îi place muzica și să se distreze iar sportul ei preferat este handbalul. Îi place să mănânce pizza, dar de obicei preferă salatele.

Ioana-Tofei
Ioana Tofei

Ioana Tofei are 16 ani și este elevă la Colegiul Economic „Gheorghe Dragoș” din Satu Mare. Printre hobby-urile Ioanei se numără cântatul, voleiul iar mâncărurile ei preferate sunt salatele și cartofii prăjiți.

page

22 COMENTARII

  1. Romina Neamț o fata frumoasa si desteapta sper sa castige.nota 10!dar o sa vedem sambata cine o sa castige!

  2. Gaby’s Models Agency are niste fete foarte frumoase…uitati un exemplu Alina Andreivna nota10!!!

  3. Apoi… mandre muieri aveti acolo… cam micutza, dar pa viitor is hapt bune! :) parerea mea, hc

  4. Alina Andreivna de la „Gaby’s Models Agency” este cea mai frumoasa. Asta merita sa castige. Succes. NOTA 10

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente