Acasă Locale Stiri Satu Mare Vreme caldă în următoarea perioadă

Vreme caldă în următoarea perioadă

vreme

Vremea se va încălzi față de intervalul precedent și va deveni cu mult mai caldă decât în mod obișnuit la începutul lunii februarie, în cea mai mare parte a țării, informează Administrația Națională de Meteorologie.

Cerul va avea înnorări temporare, dar numai pe arii restrânse, mai ales la începutul și sfârșitul intervalului, va ploua slab în regiunile nord-vestice, iar în nordul Carpaților Orientali și în Munții Apuseni vor mai fi și ninsori. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, până la tare pe crestele Carpaților Orientali. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7…8 grade în Maramureș și estul Transilvaniei și 17…18 grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa, în general, între 0 și 8 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, izolat, va fi ceață.

LA BUCUREȘTI:

Vremea se va încălzi. Cerul va avea înnorări temporare și vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă va fi de 4…5 grade. La începutul și sfârșitul intervalului, vor fi condiții de ceață sau nori joși.

- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente