Acasă Locale Stiri Satu Mare Vreme instabilă și astăzi la Satu Mare

Vreme instabilă și astăzi la Satu Mare

Vreme instabilă anunţă meteorologii şi pentru azi, mai ales în zonele montane, intracarpatice şi în nord-est. Va ploua torential în aceste regiuni şi va cădea şi grindină, informează ANM.

În restul ţării cerul va fi variabil iar ploile se vor înregistra izolat după amiaza. Vântul va sufla cu intensificări la munte dar şi în sudul ţării. Maximele termice se vor încadra între 18 şi 26 de grade Celsius.

La noapte se vor mai înregistra ploi în nordul şi centrul ţării, iar în rest cerul va fi variabil, mai mult noros. Vântul va sufla cu intensificări la munte şi moderat în rest. Minimele termice se vor încadra între 8 şi 17 grade.

URMEAZĂ TREI ZILE CU VREME INSTABILĂ

Următoarele zile vor fi tot instabile din punct de vedere meteorologic. Joi va ploua în centru, vest şi nord dar şi la munte, iar în zona Munţilor Apuseni cantităţile de apă pot fi însemnate cantitativ. În sud li sud-est va ploua miercuri seara iar vântul va sufla cu intensificări. Maxima zilei va fi de 27 de grade.

Vineri se răceşte în toată ţara, maxima nu va mai trece de 24 de grade, şi va ploua în est, sud-est. Minimele termice se vor încadra între 7 şi 16 grade Celsius.

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Comentarii recente