Acasă Locale Stiri Satu Mare Vreme schimbătoare. Se anunță furtuni

Vreme schimbătoare. Se anunță furtuni

Vremea rămâne instabilă şi azi, anunţă meteorologii. Vor fi perioade cu averse torenţiale, vijelii şi căderi de grindină în sud, sud-vest, la deal şi la munte, mai ales în a doua parte a zilei şi spre seară.

ÎN ŢARĂ

Temperaturile vor fi ridicate însă, vor ajunge la 33 de grade Celsius iar indicele temperatură-umezeală ar putea depăşi 80 de unităţi mai ales în nord-vest.

La noapte, sunt condiţii de ploi în centrul ţării dar şi în Moldova. În rest, cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Minimele termice se vor încadra între 10 şi 22 de grade. Izolat sunt condiţii de ceaţă şi e parcursul nopţii, dar şi spre dimineaţă.

BUCUREŞTI

În Capitală vremea va fi caldă azi, se vor atinge 29 de grade. În a doua parte a zilei sunt condiţii de ploi în averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului. Şansele de precipitaţii scad de mâine, când cerul va fi mai mult senin iar maxima va atinge 33 de grade Celsius iar disconfortul termic va fi accentuat.

LITORAL

Pe litoral, vremea va fi caldă azi, numai bună pentru plajă. Crul va fi variabil, mai mult senin iar vântul va sufla slab. Temperatura va urca până la 28 de grade Celsius, iar la noapte va fi de 21 de grade.

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Comentarii recente