Acasă Locale Nationale Vremea se încălzește în următoarea perioadă

Vremea se încălzește în următoarea perioadă

Miercuri, vremea va fi ușor mai caldă decât în mod normal pentru această dată, în special în jumătatea de vest a teritoriului. Joi in vest, nord și centru temperaturile vor marca o scădere, astfel că in aceste regiunivremea va deveni normală din punct de vedere termic pentru această dată, în timp ce în sud și sud-est se va menține ușor mai calda. Vineri ploile sunt prezente la nivel local in sud-vestul și nord-estul țării și pe spații mai restrânse în celelalte regiuni, iar la munte ninge.

In capitala, miercuri va fi putin mai cald decat ar fi normal, maxima zilei va fi de aproximativ 10 grade, dar soarele este scump la vedere, norii stau adunati pe cer si trecator pot sa lase si cativa stropi de ploaie. Fara adiere de vant.

Joi in vest, nord și centru temperaturile vor marca o scădere, astfel că in aceste regiuni vremea va deveni normală din punct de vedere termic pentru această dată, în timp ce în sud și sud-est se va menține ușor mai calda. Iar cerul va fi mai mult noros în jumătatea de vest a țării, unde va ploua in cursul zilei, in timp ce in restul teritoriului ploile vor fi prezente pe arii mai restrânse. În estul Transilvaniei și în zona deluroasă a Moldovei, precipitațiile vor fi mixte, iar la munte vor predomina ninsorile si, izolat, cantitățile de apă mai pot depăși 10…15 l/mp. Vântul sufla  si el mai putrenic prin nordul, vestul și extremitatea de sud-vest a teritoriului, iar maximele zilei nu trec de 4 grade in depresiuni si abia mai ating 12 grade in sudul Munteniei.

In capitala joi la amiaza vor fi aproximativ 11 grade, destul de cald pentru aceasta data, mai ales ca cerul este aproape comolet acoperit de nori si trecator ploua slab, dar cu vant domol.

Vineri ploile sunt prezente la nivel local in sud-vestul și nord-estul țării și pe spații mai restrânse în celelalte regiuni, iar la munte ninge. Vântul va fi insa destul de linistit si temperaturile pornesc de la 5 grde in nordul Moldovei si ating 12…13 grade in sud-estul tarii.

In Bucuresti vineri abia daca razbate vreo raza de soare, norii sunt prezenti mare parte din zi si pot sa lase trecator cativa stropi de ploaie. Vântul insa nu face excese, ramane domol si la pranz termoemtrele vor indica aproximativ 11 grade.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ziua Imnului Național marcată la Satu Mare

Anual, la data de 29 iulie, este celebrată Ziua Imnului Național. În acest context, în municipiul Satu...

Jumătate de tonă de cocaină a ajuns din greșeală într-un depozit de fructe din Ilfov

În loc de banane, la un depozit de fructe din Ilfov au ajuns 503 kilograme de cocaină aproape...

CFR Cluj s-a calificat în turul 3 al Ligii Campionilor

Formația campioană a României, CFR Cluj, a primit miercuri vizita celor de la Lincoln Red Imps în returul...

Turțean de 70 de ani, decedat în urma unui accident rutier

Miercuri, în jurul orei 23.10, pe raza localității Turț, a avut loc un grav accident de circulație. Un...

Comentarii recente