Acasă Locale Stiri Satu Mare Vremea se menține caldă

Vremea se menține caldă

vremea

Luni, valorile termice diurne vor crește față de ziua precedentă, în cea mai mare parte a țării, astfel că vremea va deveni caldă pentru această perioadă, dar cu precădere în vest și în sud, informează Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Cerul va fi temporar noros și, îndeosebi ziua, va ploua slab, local la munte, în centrul și nordul țării, pe arii restrânse în regiunile estice și cu totul izolat în rest. În zona montană înaltă, izolat, vor mai fi și precipitații sub formă de lapoviță sau ninsoare. În prima jumătate a intervalului, vântul va avea intensificări temporare în sudul, estul și centrul teritoriului, cu viteze de până la 50…60 km/h, iar la munte va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 grade în nordul Moldovei și 20 de grade în Muntenia, iar cele minime se vor încadra între 0 și 9 grade. Noaptea, în zonele joase vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREȘTI:

Valorile termice vor marca o creștere față de ziua precedentă, astfel că vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza și în prima parte a nopții, când vor fi condiții de ploaie. Vântul va sufla în general moderat ziua, apoi va slăbi în intensitate. Temperatura maximă va fi de 17…19 grade, iar cea minimă de 5…6 grade.

MARȚI

Vremea va fi caldă pentru această perioadă, chiar deosebit de caldă în regiunile vestice. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales în estul și nordul țării unde, izolat, va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 19 grade, iar cele minime între 0 și 9 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase, local se va semnala ceață.

romania-1511-color

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente