Acasă Locale Nationale Vremea se răcește în toată țara

Vremea se răcește în toată țara

romania-1304-color

Marți, vremea se va răci accentuat în toată țara, iar valorile termice vor deveni ușor mai coborâte decât mediile climatologice specifice datei în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 19 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -4 și 6 grade.

Cerul va fi temporar noros și va ploua în Muntenia, Dobrogea, pe arii restrânse în Moldova și cu totul izolat în restul teritoriului. La munte, trecător, vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în cursul zilei. Spre dimineață în nordul, nord-estul, centrul țării, precum și în zona deluroasă din restul teritoriului vor fi condiții de brumă.

BUCUREȘTI

Vremea se va răci accentuat, iar valorile termice se vor situa ușor sub cele caracteristice datei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 4…5 grade, mai coborâtă în zona preorășenească spre 2 grade. Cerul va avea înnorări și temporar, îndeosebi ziua, va ploua. Vântul va sufla moderat în prima parte a intervalului și în general slab noaptea.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dublă crimă în județul Satu Mare

Nimeni nu prevedea ceea ce avea să se întâmple în noaptea de joi spre vineri în județul Satu Mare. O crimă oribilă...

Angajări la Spitalul Județean Satu Mare

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare face angajări. Potrivit anunțului sunt scoase la concurs 4 posturi. Se caută...

Minivacanță în siguranță

Românii vor avea parte la finalul acestei săptămâni de o minivacanță prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor. În acest context, în unele zone din...

Avocatul Poporului revine la Satu Mare

După o pauză lungă de aproximativ un an, cauzată de pandemia de coronavirus, reprezentanții instituției Avocatul Poporului revin la Satu Mare. Cancelaria...

Comentarii recente