Acasă Locale Nationale Vremea se răcește în toată țara

Vremea se răcește în toată țara

romania-1304-color

Marți, vremea se va răci accentuat în toată țara, iar valorile termice vor deveni ușor mai coborâte decât mediile climatologice specifice datei în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 19 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -4 și 6 grade.

Cerul va fi temporar noros și va ploua în Muntenia, Dobrogea, pe arii restrânse în Moldova și cu totul izolat în restul teritoriului. La munte, trecător, vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în cursul zilei. Spre dimineață în nordul, nord-estul, centrul țării, precum și în zona deluroasă din restul teritoriului vor fi condiții de brumă.

BUCUREȘTI

Vremea se va răci accentuat, iar valorile termice se vor situa ușor sub cele caracteristice datei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 4…5 grade, mai coborâtă în zona preorășenească spre 2 grade. Cerul va avea înnorări și temporar, îndeosebi ziua, va ploua. Vântul va sufla moderat în prima parte a intervalului și în general slab noaptea.

- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente