Acasă Locale Prognoza meteo pentru weekend în țară, la Satu Mare la mare și...

Prognoza meteo pentru weekend în țară, la Satu Mare la mare și la munte

caniculaVremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării. În Oltenia și Banat, după-amiaza, local va fi caniculă, iar indicele temperatură umezeală va atinge și depăși ușor pragul de 80 al disconfortului termic. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 de grade în nordul Moldovei și în jur de 36 de grade în vestul și sudul Olteniei.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și averse, posibil însoțite de descărcări electrice, pe arii restrânse în estul, în sud-estul țării și la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, ziua, în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei, precum și în zona montană înaltă. Temperaturile minime se vor situa între 13 și 23 de grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, spre 9 grade.

Satu Mare
Vremea va fi călduroasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară, însă condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 32 de grade, iar cea minimă de 17…19 grade.

LA MARE

Vremea se mentine ușor instabilă. Cerul va fi temporar noros în prima jumătate a intervalului, când, trecător vor mai fi ploi de scurtă durată, apoi se va degaja. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare în timpul zilei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 29 de grade, iar cele minime între 20 și 22 de grade.

Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 23 și 24 de grade.

LA MUNTE

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, averse și posibil descărcări electrice pe arii restrânse în zona Carpaților Orientali și izolat în Carpații Meridionali. Vântul va prezenta unele intensificări în cursul zilei pe crestele montane înalte. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din ziua anterioară.

DUMINICĂ

Vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiaza în Oltenia, Banat, Crișana, local în Muntenia și sud-vestul Transilvaniei, zone unde și indicele temperatură umezeală va atinge și depăși ușor pragul de 80 al disconfortului termic. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 29 și 36 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile sud-vestice. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, cu unele înnorări după-amiaza în zona Carpaților Orientali, unde izolat vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 10 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 23…24 de grade în Dealurile de Vest.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente