Acasă sus Vremea va fi răcoroasă în weekend

Vremea va fi răcoroasă în weekend

Sâmbătă, valorile termice vor scădea în toată țara, vremea devenind răcoroasă, cu precădere în nord-est. Înnorările vor fi temporar accentuate și, mai ales în timpul zilei, va ploua pe arii relativ extinse, exceptând Oltenia și vestul Munteniei unde ploile se vor semnala pe suprafețe mici.

Vântul va prezenta intensificări locale, în special în est și în sud-est, iar la munte va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 25 de grade, iar cele minime între 7 și 14 grade.

Satu Mare

Vremea va deveni răcoroasă, astfel că temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă va fi de 10…12 grade. Cerul va prezenta înnorări temporare în cursul zilei, când trecător va mai ploua, apoi se va degaja. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări.

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Comentarii recente