29.8 C
New York City
joi, mai 19, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareWizzAir ar putea avea noi curse pe aeroportul Satu Mare

WizzAir ar putea avea noi curse pe aeroportul Satu Mare

Se ia în calcul dublarea curselor WizzAir de pe Aeroportul Satu Mare. Declarația a fost făcută de către președintele Consiliului Județean (CJ) Pataki Csaba, în cadrul ședinței de CJ. Pentru asta însă trebuie așteptată noua analiză ai celor de la WizzAir. Cel mai probabi, dublarea curselor va fi făcută începând din luna octombrie.

„Am preconizat o creștere semnificativă a numărului de pasageri pe 2017. Nu este o previziune optimistă, este o previziune realistă în condițiile în care din octombrie a început să funcționeze Wizz-ul. Cifrele pe 2016 nu se văd încă, ce înseamnă o cursă mare, cu grad de ocupare de 85% la un avion de 200 de persoane de patru ori pe săptămână, de două ori venit, de două ori întors, care deja o să dubleze numărul de pasageri, raportat la 2016. Și Taromul și-a dublat numărul de curse”, a declarat Pataki.

Acesta spune că în condițiile în care, în octombrie 2017 s-ar mai reuși aducerea unei curse WizzAir, ar fi posibilă chiar triplarea numărului de pasageri față de 2016.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente