Acasă Locale Stiri Satu Mare Zece trenuri circulă suplimentar în perioada sărbătorilor de Paște

Zece trenuri circulă suplimentar în perioada sărbătorilor de Paște

cfr satu mare

Zece trenuri vor circula suplimentar în perioada sărbătorilor de Paște, pe rute spre Iași, Râmnicu Vâlcea, Baia Mare, Satu Mare, Cluj-Napoca și Craiova, iar alte trenuri vor fi anulate, în perioada 11-13 aprilie, pe trasee unde traficul de călători este redus.

Potrivit CFR Călători, patru trenuri Regio și șase InterRegio vor circula suplimentar, iar trenurile pe rutele cele mai solicitate vor fi suplimentate cu vagoane.

Astfel, joi 9 aprilie va circula suplimentar trenul IR 1832 Cluj Napoca (cu plecare la ora 09.10) – Iași, iar în 12 și 13 aprilie va fi introdus suplimentar trenul R 2071 Piatra Olt (plecare 03.55) – Podu Olt și trenul R 2072 Râmnicu Vâlcea (plecare 15.32) – Piatra Olt își va prelungi circulația de la Podu Olt până la Râmnicu Vâlcea.

De asemenea, luni 13 aprilie, în a doua zi de Paște, vor circula suplimentar trenurile IR 1736 Cluj Napoca (plecare la ora 06.15) – Teiuș – Sibiu – Râmnicu Vâlcea, IR 1737 Râmnicu Vâlcea (plecare la ora 15.15) – Sibiu Teiuș – Cluj Napoca, IR 1831 Iași (plecare la ora 11.01) – Cluj Napoca, R 2086 Petroșani (plecare la ora 19.05) – Craiova. În aceeași zi, trenul IR 1743 Timișoara Nord (cu plecare la ora 15.48) – Satu Mare își prelungește circulația până la Baia Mare, iar trenul R 2085 Craiova (plecare la ora 14.12) – Filiași își prelungește circulația până la Petroșani. Trenul IR 1744 Satu Mare (plecare la ora 01.09) – Timișoara Nord va circula în noaptea de 13 spre 14 aprilie și de la Baia Mare până la Satu Mare.

CFR Călători a precizat că de sâmbătă 11 aprilie până luni 13 aprilie, pe rutele unde traficul de călători este redus, mai multe trenuri InterRegio și Regio nu vor circula, modificările fiind anunțate în stațiile de plecare și de sosire.

Călătorii își pot cumpăra biletele de tren online, de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, de la automatele din gări, de la automatele ZebraPay, prin rezervare telefonică, de la casele de bilete din gări și agențiile de voiaj CFR, precum și de la agențiile de turism.

În prima și a doua zi de Paște, toate agențiile de voiaj vor fi închise, a precizat CFR Călători.

Biletele de călătorie pot fi achiziționate cu 10 la sută reducere pentru călătoria dus-întors, cu 25 la sută prin Cardul Tren Plus, cu cinci la sută la cumpărarea online, cu 10-25 la sută la cumpărarea cu anticipație sau cu oferta Minigrup 2-5, cu 15-35 la sută cu oferta Biletul de weekend, cu 25-50 la sută cu oferta Cartea VSD, cu 31-56 la sută în zilele de vineri până duminică inclusiv, la trenurile IR care circulă pe Valea Prahovei, pe rute între Sinaia – Brașov și retur și cu până la 35 la sută pentru grupuri de peste 20 persoane.

Călătorii pot obține informații despre circulația trenurilor de pe site-ul www.cfrcalatori.ro sau la numerele de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) și 021.314.5528 (pentru traficul internațional Gara de Nord București).

- Advertisment -

Cele mai populare

Drapelul României, arborat la 2.519 metri altitudine.La multi ani români!

Drapelul României a fost arborat, de Ziua Naţională, pe vârful Parângul Mare, la 2.519 metri altitudine, unul dintre cele mai înalte din...

Ceremonie restrânsă de 1 Decembrie

Cu ocazia Zilei Naţionale, reprezentanţi ai Armatei României vor participa, la solicitarea şi cu sprijinul autorităţilor locale, la pregătirea, organizarea şi desfăşurarea...

Sfântul Apostol Andrei, cel întâi chemat

Un interviu acordat jurnalului ortodox “Drumul Emausului” de ziaristul grec George Alexandrou, autorul uneia dintre cele mai vaste monografii dedicate Sfântului Apostol Andrei, ne...

Sfârșitul unei campanii sfârșite!

Ne aflăm înspre finalul unei campanii electorale, cum n-am mai avut niciodată. Rigorile pandemice au limitat aria acțiunilor...

Comentarii recente