Acasă Locale Stiri Satu Mare Zeci de amenzi date de polițiștii sătmăreni

Zeci de amenzi date de polițiștii sătmăreni

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au continuat acțiunile pentru depistarea conducătorilor auto care depășesc limitele de viteză, ocazie cu care au aplicat peste 170 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 66. 400 de lei.

Astfel, în cursul zilei de ieri, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat acțiuni pentru depistarea conducătorilor auto care depășesc limitele de viteză și pentru prevenirea accidentelor rutiere, pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 170 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 66 400 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 29 de conducători auto, dintre care 27 au depășit viteza maximă admisă cu peste 50 km/h, unul a efectuat o depășire neregulamentară iar un alt conducător auto nu a acordat prioritate de trecere unui alt autovehicul.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente