duminică, aprilie 2, 2023
AcasăEconomico-socialLocale smZeci de kilograme de tutun descoperite în mașina unui bihorean în PTF...

Zeci de kilograme de tutun descoperite în mașina unui bihorean în PTF Urziceni

Polițiștii de frontieră sătmăreni au descoperit 40 de pungi cu tutun în mașina unui bihorean. Șoferul este cercetat penal, iar tutunul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.


În cursul nopții trecute, în jurul orei 02.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, judeţul Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra în România, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din județul Bihor. Acesta conducea un autoturism marca BMW 320 înmatriculat în România.


Polițiștii de frontieră au efectuat controlul documentelor și al autoturismului. În urma controlului, în mașină au fost descoperite 40 de pungi transparente care conțineau 39,725 kg tutun neprelucrat.


Tutunul, în valoare de 2.200 lei, a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, iar șoferul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita admisă.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente