joi, februarie 2, 2023
AcasăEconomico-socialSocialTânăra din Moisei care s-a sinucis aruncându-se de la etajul 12 al...

Tânăra din Moisei care s-a sinucis aruncându-se de la etajul 12 al unui bloc din Cluj: ”Am fost înconjurată de oameni care și-au bătut joc de durerea mea”

Tânăra care s-a sinucis aruncându-se de la etajul 12 al unui bloc din Cluj, era fiica preotului din Moisei. Tânăra a lăsat în urma ei un bilet de adio sfâşietor.

„Sper că vă veți aminti de mine.

Sper că vă veți aminti de mine în fiecare cer de la miezul nopții, în fiecare stea, în fiecare nor și în fiecare picătură de ploaie, pentru că acestea erau lucrurile mele preferate.

Și să nu te deranjeze toate gurile rele care vor continua să vorbească prostii despre numele meu chiar și atunci când voi fi moartă. Păcat de ei, pentru că sufletele lor sunt făcute din venin și viețile lor sunt la fel de mizerabile ca și ale mele.

Mă vor invidia, pentru că am avut curajul să fac ceea ce nu au avut niciodată curaj. Mă vei uita în câțiva ani. Dar nu uita niciodată că am fost înconjurată de oameni care și-au bătut joc de durerea mea, care m-au făcut să mă simt lipsită de valoare doar pentru că i-am făcut să se simtă mai bine cu ei înșiși.

Oameni care m-au părăsit când am avut cea mai mare nevoie de ei, oameni care m-au rănit doar pentru că a fost distractiv, oameni care vor fi atât de fericiți să mă vadă într-un sicriu.

Viața mea pur și simplu s-a prăbușit, în timp ce aproape fiecare persoană în care am avut încredere mi-a rupt sufletul meu bucată cu bucată, până am rămas fără nimic.

Și genul ăsta de durere a fost prea mare pentru mine. Pentru că, în cele din urmă, nu depresia sau greșelile mele m-au ucis, ci lumea egoistă și dezgustătoare în care trebuia să trăiesc. Cu dragoste, M”., a scris adolescenta într-un story postat pe pe contul de Instagram chiar cu 15 minute înainte de a se arunca de la etajul 12.

Potrivit Antena3, tânăra ar fi avut un iubit cu care familia nu ar fi fost de acord. De aceea se pare că ar fi mutat-o la școală în Cluj Napoca.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente