miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareZeci de polițiști la datorie cu ocazia manifestărilor de 1 Decembrie

Zeci de polițiști la datorie cu ocazia manifestărilor de 1 Decembrie

politiaPentru ca cetățenii să se bucure în liniște și siguranță de minivacanța de 1 Decembrie, polițiștii sătmăreni vor asigura climatul corespunzător de ordine și siguranță publică.

În contextul creat de sărbătorile prevăzute de Codul Muncii în care nu se lucrează, respectiv în perioada 30.11.2016-04.12.2016, polițiști de ordine publică, rutieră, investigații criminale și din alte structuri, vor fi prezenți în vederea asigurării unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică.
Pe lângă dispozitivele zilnice, care vor asigura și intervenția la evenimentele sesizate prin SNAU 112, se vor lua măsuri sporite pentru prevenirea producerii de evenimente nedorite în zonele în care se desfășoară manifestări dedicate acestei perioade, precum și în cele cu aflux mare de public. Vor fi constituite echipe de cercetare la fața locului pregătite să intervină în orice moment.
De menționat faptul că examenul pentru solicitările de reducere a perioadei de suspendare a permisului de conducere, se va desfășura după program normal, respectiv în 30.11.2016, de la ora 15.00, în incinta Liceului Industrial I.C. Brătianu.
Prezența activă a polițiștilor are ca scop creșterea siguranței cetățeanului prin prevenirea infracțiunilor săvârșite cu violență și a celor de natură judiciară precum și prin asigurarea fluidizării circulației pe drumurile publice și prevenirea accidentelor rutiere.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente