Acasă Locale Stiri Satu Mare ZIUA IMNULUI NAŢIONAL AL ROMÂNIEI, MARCATĂ LA SATU MARE. Moment de reculegere...

ZIUA IMNULUI NAŢIONAL AL ROMÂNIEI, MARCATĂ LA SATU MARE. Moment de reculegere pentru Alexandra!

Luni, 29 iulie 2019, de la ora 10,00, în Piaţa 25 Octombrie din municipiul Satu Mare a fost marcată în mod oficial Ziua Imnului Naţional.

Evenimentul a debutat cu primirea persoanei oficiale, în speţă a prefectului judeţului Satu Mare, Darius Filip, apoi salutul Gărzii de Onoare de către reprezentantul Guvernului în teritoriu.

Un sobor de preoţi condus de către Prea Sfinţitul Timotei Sătmăreanul, arhiereu vicar al Episcopiei Ortodoxe a Maramureşului şi Sătmarului a oficiat o scurtă slujbă religioasă cu o binecuvântare şi o rugăciune pentru poporul român.

În loc de cuvânt oficial, prefectul Darius Filip a propus celor prezenţi să ţină împreună un moment de reculegere pentru victimele de la Caracal, judeţul Olt. Mai apoi, artistul sătmărean Marian Buzilă a intonat Imnul de stat al României, în formă completă.

În final, întreaga asistenţă a asistat la defilarea Gărzii de Onoare, formată din reprezentanţii structurilor MApN şi MAI.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dragoste dincolo de moarte,in politica

Mai mulți locuitori din Deveselu s-au dus, după închiderea urnelor, la mormântul lui Ion Aliman, primarul PSD care a primit cele mai...

Imunitatea la copii,toamna

Imunitatea se dezvoltă în timp, prin urmare, cu cât suntem mai expuși factorilor de mediu, cu atât sistemul nostru imunitar se dezvoltă...

Kereskenyi Gabor câștigă încă un mandat la primărie

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor a câştigat detaşat alegerile locale de duminică, cu peste 18.000 de voturi, fiind urmat de candidatul...

România tratată cu dispreț.De ce?!

Uniunea Europeană dă încă o dată dovadă că România este considerată o țară de mâna a III-a, o piață de desfacere și...

Comentarii recente