Acasă Locale Stiri Satu Mare Ziua Națională a României marcată la Inspectoratul de Poliție al Județului...

Ziua Națională a României marcată la Inspectoratul de Poliție al Județului Satu Mare

Ziua Națională a României a fost sărbătorită azi anticipat , la Satu Mare, de polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție, care și-au îmbrăcat cu mândrie uniforma și au marcat împlinirea a 96 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri de la    1 Decembrie 1918.

Acest moment de mare însemnătate istorică a adus și un alt prilej de sărbătoare în rândul polițiștilor sătmăreni, cu ocazia Zilei Naționale fiind avansați în grad 151 polițiști – 31 ofițeri și 120 agenți de poliție.

Astfel, prin ordin al Viceprim-Ministrului pentru Securitate Națională Ministrul Afacerilor Interne, pentru merite excepționale în activitatea profesională, 31 ofițeri de poliție au fost avansați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

Pentru merite deosebite în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, au fost avansați în gradul profesional următor, 120 agenți de poliție.

Polițiștii avansați au fost felicitați de conducerea unității și de colegii care i-au susținut, bucurându-se alături de ei pentru recunoașterea și răsplătirea misiunilor îndeplinite cu onoare și profesionalism.

Polițiștii vor fi la datorie și în zilele următoare, pentru ca niciun incident să nu afecteze desfășurarea în siguranță a manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dublă crimă în județul Satu Mare

Nimeni nu prevedea ceea ce avea să se întâmple în noaptea de joi spre vineri în județul Satu Mare. O crimă oribilă...

Angajări la Spitalul Județean Satu Mare

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare face angajări. Potrivit anunțului sunt scoase la concurs 4 posturi. Se caută...

Minivacanță în siguranță

Românii vor avea parte la finalul acestei săptămâni de o minivacanță prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor. În acest context, în unele zone din...

Avocatul Poporului revine la Satu Mare

După o pauză lungă de aproximativ un an, cauzată de pandemia de coronavirus, reprezentanții instituției Avocatul Poporului revin la Satu Mare. Cancelaria...

Comentarii recente