Acasă Locale Stiri Satu Mare Ziua Națională a României marcată la Inspectoratul de Poliție al Județului...

Ziua Națională a României marcată la Inspectoratul de Poliție al Județului Satu Mare

Ziua Națională a României a fost sărbătorită azi anticipat , la Satu Mare, de polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție, care și-au îmbrăcat cu mândrie uniforma și au marcat împlinirea a 96 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri de la    1 Decembrie 1918.

Acest moment de mare însemnătate istorică a adus și un alt prilej de sărbătoare în rândul polițiștilor sătmăreni, cu ocazia Zilei Naționale fiind avansați în grad 151 polițiști – 31 ofițeri și 120 agenți de poliție.

Astfel, prin ordin al Viceprim-Ministrului pentru Securitate Națională Ministrul Afacerilor Interne, pentru merite excepționale în activitatea profesională, 31 ofițeri de poliție au fost avansați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

Pentru merite deosebite în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, au fost avansați în gradul profesional următor, 120 agenți de poliție.

Polițiștii avansați au fost felicitați de conducerea unității și de colegii care i-au susținut, bucurându-se alături de ei pentru recunoașterea și răsplătirea misiunilor îndeplinite cu onoare și profesionalism.

Polițiștii vor fi la datorie și în zilele următoare, pentru ca niciun incident să nu afecteze desfășurarea în siguranță a manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României.

- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente