Acasă Locale Stiri Satu Mare „Ziua Ștafetei” va fi marcată la Colegiul Național „Doamna Stanca”

„Ziua Ștafetei” va fi marcată la Colegiul Național „Doamna Stanca”

În perioada 18-21 noiembrie 2014 la Colegiul Național „Doamna Stanca”  se derulează Proiectul Național „Ziua Ștafetei” inițiat de Fundația „Terre des hommes”, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale  .

Scopul proiectului este acela de a  marca Ziua Internațională a Drepturilor Copilului, prin asigurarea unui cadru pentru exercitarea dreptului la participare al copilului, mai exact pentru explorarea meseriei la care visează.

În acest sens, un grup de 20 de elevi, coordonați de doamnele profesoare Adina Ciupac și Anișoara Irime, vor fi inițiați de mentorii lor în tainele meseriei pentru care vor opta în viitor.

Vă invităm vineri, 21 noiembrie, la ora 11.45 (et 1, direcțiunea colegiului) la activitatea dedicată încheierii proiectului, când vor fi prezentate rezultatele și concluziile acestuia.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente