joi, mai 30, 2024
AcasăsusO nouă înșelătorie marca Lid-l. Produsul care ar trebui să fie grecesc, este...

O nouă înșelătorie marca Lid-l. Produsul care ar trebui să fie grecesc, este fabricat în România

Românii care cumpără acest produs în fiecare săptămână, nu citesc ceea ce scrie pe eticheta acestuia. Iaurtul Pilos care se găsește în magazinele Lidl are o surpriză pe care puțini o știu.

Iaurtul de la Pilos provine chiar din România și nu din Grecia. Produsele lactate sunt produse la Fabrica de Lapte din Brașov, dar și la o altă fabrică din Mureș. Iaurtul Pilos de 150 de grame cu 1,5% grăsime de la Lidl provine din Brașov, iar iaurtul cu 3,5% grăsime vine din Mureș. Alte produse lactate vin tot din România, însă din alte orașe mari. Spre exemplu, iaurtul grecesc Pilos de 140 de grame cu 10% grăsime se face de Albalact SA din Alba, iar iaurtul Natur de 150 de grame cu 3,5% grăsime este produs în Reghin, județul Mureș. De asemenea, iaurtul Pilos de la Lidl de 400 de grame cu 1,5% grăsime, care provine de la Friesland Câmpina România SA Fabrica Târgu Mureș, județul Mureș

„Ne propunem să avem din ce în ce mai multe produse româneşti la raft, iar în acest moment, majoritatea articolelor proaspete, cum sunt lactatele sau carnea, provin majoritar din România”, se arată într-un mesaj postat pe site-ul Lidl România.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente