joi, martie 28, 2024
AcasăLocaleStiri Satu Mare1200 de cadre MAI mobilizate de 1 Mai

1200 de cadre MAI mobilizate de 1 Mai

Ca în fiecare an, pentru mini vacanța de 1 Mai forțele de ordine ale Ministerului de Interne vor fi la datorie în număr mare. Mai ales că în acest an în județul Satu Mare, aceasta se suprapune cu marea serbare câmpenească Sâmbra Oilor, de la Huta Certeze.

Jandarmii, polițiștii de frontieră, cei de la ordine publică și circulație dar și echipajele de pompieri și SMURD vor veghea ca în zonele de agrement populate să nu aibă loc incidente, accidente sau incendii.
Prefectul județului Eugeniu Avram a participat joi la o videoconferință organizată de vicepremierul Gabriel Oprea pe această temă.

Dispozitivele de siguranță publică vor acționa pentru prevenirea infracțiunilor stradale pe raza localităților urbane și rurale, în special în zonele de agrement. Polițiștii rutieri vor fi prezenți pe principalele drumuri naționale, în punctele cu risc ridicat de accidente și la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării circulației și prevenirii evenimentelor rutiere, precum și pentru limitarea excesului de viteză și depistarea celor care conduc sub influența băuturilor alcoolice.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente