Acasă Locale Stiri Satu Mare „Pedalez pentru bibliotecă”, la a III-a ediție

„Pedalez pentru bibliotecă”, la a III-a ediție

pedalez-bicicleta-sm2014-03

Sătmărenii sunt invitați să ia parte la a III-a ediție a evenimentului „Pedalez pentru bibliotecă”. Acțiunea se va desfășura vineri, 8 mai.

Biblioteca Județeană (BJ) Satu Mare organizează un tur de biciclete cu scopul promovării instituției de cultură, lecturii și a serviciilor oferite de bibliotecă întregii comunități.

Întâlnirea participanților se va face începând cu ora 13.00 pe platoul din fața Palatului Administrativ. Startul va fi dat la ora 14.00, iar participanții vor parcurge următorul traseu: Piața 25 Octombrie- Biblioteca Județeană – Grădina Romei – Piața 25 Octombrie.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente