Acasă Sursa: Politia Satu Mare 183 de sanctiuni aplicate de politisti

183 de sanctiuni aplicate de politisti

În data de 11.09.2013, în cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 183 sancțiuni contravenționale în valoare de 12.025 lei.

Printre cei sancționați se numără 8 pietoni, 16 bicicliști, 8 căruțași, 47 conducători auto care nu respectat regimul legal de viteză, 34 care nu au folosit centura de siguranță, 13 care nu aveau documentele asupra lor, 15 care conduceau autovehicule ce prezentau defecțiuni tehnice, 4 pentru opriri sau staționări în zone interzise.

- Advertisment -

Cele mai populare

Madrid intră în carantină pentru a doua oară

Toţi cei 3,3 milioane de locuitori ai Madridului intră în carantină, pentru a doua oară în acest an. Anunţul a...

1 Octombrie-Acoperământul Maicii Domnului

Pe 1 octombrie Biserica lui Hristos cea dreptmăritoare sărbătoreşte Acoperământul Maicii Domnului. Sărbătoare mare pentru Biserica lui Hristos şi pentru tot creştinul.

Reintroducerea restricțiilor de luni

Premierul Ludovic Orban a anunțat miercuri că luni se va decide în Comitetul Național de Situații de Urgență reintroducerea restricțiilor pentru țările...

Deținuți evadați în Maramureș

Doi tineri de 21 de ani, din Ucraina, au evadat, în noaptea de miercuri spre joi, din Centrul de Reținere și Arestare...

Comentarii recente