Acasă Locale Stiri Satu Mare PDL atacă din nou primăria Satu Mare - Intrebari pentru primarul Coica

PDL atacă din nou primăria Satu Mare – Intrebari pentru primarul Coica

Astăzi, 12 septembrie în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul PDL,  președintele Organizației municipale a PDL Satu Mare, Claudiu Ardelean îl acuză pe Dorel Coica că lipsește cu zilele din Primărie iar documentele rămân nesemnate.

Claudiu Ardelean i-a adresat câteva întrebări lui Coica.

Vi le redăm în continuare:

  • „Angajații Primăriei se plâng că documentele stau pe masa dumneavoastră pentru a fi semnate chiar și câte o săptămână, dumneavoastră lipsind din Primărie 2-3 zile la rând. Fiți sincer și răspundeți câte din cele aproape 500 de zile de la validarea mandatului de primar ați fost prezent la Primăria Satu Mare? Dacă nu puteți aloca timp pentru Primărie, renunțați și ocupați-vă de … pacienți!
  • Care sunt motivele pentru care i-ați retras toate atribuțiile doamnei viceprimar Marcela Papici?
  • La Carei s-a făcut o inventariere a câinilor fără stăpân. Câți câini fără stăpân există în municipiul Satu Mare, incluzându-i și pe cei din cartierele mărginașe care au omorât o biată femeie anul trecut? Locuitorii orașului nostru au dreptul să știe cât îi costă, în calitatea de contribuabili, soluționarea acestei probleme?
  • A trecut 30% din mandatul dumneavoastră de primar. Ați făcut măcar proiectul tehnic al celui de-al 3-lea pod peste Someș? Și dacă DA, când încep lucrările”.

La această conferința a participat și Petre Mureșan, care a atacat dur pe subiectul  învățământului românesc afirmând că „educația este cel mai mare eșec al celui mai slab guvern de după 1989, Guvernul Ponta. Politicile USL cresc abandonul școlar și îngrădesc dreptul la educație”.

Totodată, liderul democrat-liberal sătmărean a formulat și câteva dintre solicitările formațiunii politice pe care o conduce. Astfel, potrivit lui Mureșan, PDL solicită rezolvarea problemei transportului școlar pentru elevii și profesorii navetiști; intervenția promptă în igienizarea școlilor și pregătirea corespunzătoare pentru noul an școlar.

- Advertisment -

Cele mai populare

Drapelul României, arborat la 2.519 metri altitudine.La multi ani români!

Drapelul României a fost arborat, de Ziua Naţională, pe vârful Parângul Mare, la 2.519 metri altitudine, unul dintre cele mai înalte din...

Ceremonie restrânsă de 1 Decembrie

Cu ocazia Zilei Naţionale, reprezentanţi ai Armatei României vor participa, la solicitarea şi cu sprijinul autorităţilor locale, la pregătirea, organizarea şi desfăşurarea...

Sfântul Apostol Andrei, cel întâi chemat

Un interviu acordat jurnalului ortodox “Drumul Emausului” de ziaristul grec George Alexandrou, autorul uneia dintre cele mai vaste monografii dedicate Sfântului Apostol Andrei, ne...

Sfârșitul unei campanii sfârșite!

Ne aflăm înspre finalul unei campanii electorale, cum n-am mai avut niciodată. Rigorile pandemice au limitat aria acțiunilor...

Comentarii recente