Acasă Locale Stiri Satu Mare Scăpări de gaze la Carei

Scăpări de gaze la Carei

După ce problema retelei  electrice a fost cârpită de bine de rău ca să functioneze până va fi timp favorabil începerii lucrărilor de înlocuire a cablurilor uzate ( conform promisiunii de includere in planul de investitii pe anul 2015), se pare ca trebuie verificată și problema alimentării  cu  gaze la apartamentele de locuit.

Astăzi,în municipiul Carei, locatarii unui bloc  situat in P-ta 1 Mai au semnalat un puternic miros de gaze în preajma  apartamentului  lor. Echipajele de la secția de Pompieri Carei și de la E-On Gaz s-au deplasat la fața locului pentru  a constata  cele afirmate de localnici.

In urma verificărilor, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Satu Mare, au fost constatate scăpări minore de gaz  la 2 dintre  contoarele montate în fața usii apartamentelor unei scări de bloc din cartierul amintit.

Minore sau nu,scăpările de gaz rămân totusi scăpări de gaz,mai ales că orasul nostru este unul  racordat din 1997 la reteaua de gaz și deci majoritatea localnicilor au pe lângă centralele termice pe gaz  sau convectoare si conducte de gaz ce alimentează aparatul de gătit. Se  impune deci o atentie sporită ,adică trebuiesc semnalate orice asemenea scăpări pentru a evita incidente neplăcute .

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente