Acasă Sport Local CS Satu Mare-Cetate s-a reunit

CS Satu Mare-Cetate s-a reunit

Luptătorii de la CS Satu Mare-Cetate Ardud și-au reluat de luni pregătirile, la sala de lupte de la Mădăras. De la mic la mare, sportivii au răspuns “prezent“ la primul antrenament, mai ales că și între sărbători, majoritatea dintre ei au mai vizitat de câteva ori sala.

Antrenamentele vor continua, iar pe 26 ianuarie, lotul de luptători va intra în cantonament pe plan local, la Mădăras, Ardud și prin împrejurimi. La această pregătire centralizată va sosi și lotul de cadeți a Republicii Moldova, care în februarie a lansat o invitație pentru luna februarie la un puternic turneu internațional la Chișinău.
Antrenorul Tudor Barbul a confirmat faptul că înaintea acestui cantonament, sportivii vor participa la primul turneu, în capitală, Cupa Marin Cristea, în a doua jumătate a lunii.
“Ne-am reluat pregătirile pentru că nu este timp de pierdut. Avem finala Campionatului Național de cadeți la noi, așa că trebuie să fim pregătiți așa cum se cuvine. Toți sportivii și-au reluat antrenamentele la sala de la Mădăras, iar pentru 2015 ne propunem să cucerim cât mai multe medalii la aceste naționale“, a spus Barbul.

Articolul precedentScăpări de gaze la Carei
Articolul următorSălă spre Dinamo
- Advertisment -

Cele mai populare

Angajări la Spitalul Județean Satu Mare

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare face angajări. Potrivit anunțului sunt scoase la concurs 4 posturi. Se caută...

Minivacanță în siguranță

Românii vor avea parte la finalul acestei săptămâni de o minivacanță prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor. În acest context, în unele zone din...

Avocatul Poporului revine la Satu Mare

După o pauză lungă de aproximativ un an, cauzată de pandemia de coronavirus, reprezentanții instituției Avocatul Poporului revin la Satu Mare. Cancelaria...

Bancnote false de 100 RON plasate pe piața sătmăreană. Infractorii au fost rețiunți de procurori

Județul Satu Mare s-a aflat din nou în atenția procurorilor DIICOT. În cursul zilei de joi, 17 iunie...

Comentarii recente