Acasă Sport Local CS Satu Mare-Cetate s-a reunit

CS Satu Mare-Cetate s-a reunit

Luptătorii de la CS Satu Mare-Cetate Ardud și-au reluat de luni pregătirile, la sala de lupte de la Mădăras. De la mic la mare, sportivii au răspuns “prezent“ la primul antrenament, mai ales că și între sărbători, majoritatea dintre ei au mai vizitat de câteva ori sala.

Antrenamentele vor continua, iar pe 26 ianuarie, lotul de luptători va intra în cantonament pe plan local, la Mădăras, Ardud și prin împrejurimi. La această pregătire centralizată va sosi și lotul de cadeți a Republicii Moldova, care în februarie a lansat o invitație pentru luna februarie la un puternic turneu internațional la Chișinău.
Antrenorul Tudor Barbul a confirmat faptul că înaintea acestui cantonament, sportivii vor participa la primul turneu, în capitală, Cupa Marin Cristea, în a doua jumătate a lunii.
“Ne-am reluat pregătirile pentru că nu este timp de pierdut. Avem finala Campionatului Național de cadeți la noi, așa că trebuie să fim pregătiți așa cum se cuvine. Toți sportivii și-au reluat antrenamentele la sala de la Mădăras, iar pentru 2015 ne propunem să cucerim cât mai multe medalii la aceste naționale“, a spus Barbul.

Articolul precedentScăpări de gaze la Carei
Articolul următorSălă spre Dinamo
- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente