29.8 C
New York City
marți, iulie 5, 2022
AcasăLocaleStiri Satu Mare3.873 pachete de țigări și șase autoturisme din activități de contrabandă au...

3.873 pachete de țigări și șase autoturisme din activități de contrabandă au fost confiscate

Lupta împotriva contrabandei cu țigări și alte produse supuse accizării continuă. Astfel, potrivit datelor centralizate, angajații de la Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare, Inspectoratul de Poliție al Județului Satu Mare, Direcția Județeană pentru Accize și Operațiuni Vamale și birourile vamale de pe raza județului Satu Mare au întreprins, în luna septembrie 2013, un număr total de 158 de acțiuni, în urma cărora au fost constatate 33 de contravenții în valoare de 47.000 de lei, fiind confiscate 3.873 de pachete de țigări și 14.000 de fire de țigări abandonate, au fost reținute bunuri în valoare de 12.788 de lei, un număr de 6 autoturisme fiind reținute sau confiscate, iar valoarea totală a prejudiciului creat bugetului de stat a fost estimat la 12.249 de lei.

Având în vedere rezultatele obținute în luna septembrie pe linia combaterii contrabandei cu țigări și alte produse supuse accizării, prefectul Eugeniu Avram solicită instituțiilor implicate în această acțiune să manifeste mai multă vigilență și eficiență pentru a descuraja și destructura rețelele infracționale care mai acționează pe raza județului Satu Mare.

1 COMENTARIU

  1. Problemele care au legatura cu contrabanda este o infractiune care trebuie luata in considerare si trebuie remediata si pedepsita in speranta ca nu vor mai fii asa multe odata prinsi si sanctionati

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente