Acasă Stiri Carei 52 de careieni s-au vaccinat la domiciliu

52 de careieni s-au vaccinat la domiciliu

Careienii care au probleme de sănătate care nu le permit deplasarea de la domiciliu, au posibilitatea de a se vaccina chiar în confortul casei lor. Până miercuri, 19 mai 2021, au fost vaccinați acasă 52 de careieni. 56 s-au înscris, însă patru dintre aceștia nu au fost găsiți la adresa indicată. În prealabil, persoanele imunizate au depus o solicitare în acest sens la Direcția de Asistență Socială din cadrul primăriei Carei.

Serul produs de compania Pfizer-BioNTech a fost administrat de personalul care deservește centrul de vaccinare amenajat în sala de sport a Liceului Tehnologic ”Iuliu Maniu” Carei.

Primăria Carei anunță că persoanele netransportabile, care doresc să se vaccineze împotriva COVID – 19 acasă, să se adreseze Direcției de Asistență Socială. Aparținătorii acestora trebuie să depună o solicitare la Centrul Social situat pe strada Progresului nr.28, însoțită de o adeverință de la medicul de familie care să ateste faptul că bolnavul se află în imposibilitate de deplasare. Îmbucurător este faptul că îngrijitorii acestora se pot programa deodată cu bolnavii pentru vaccinare.

Primăria orașului Carei mai informează că trei dintre medicii de familie din municipiu, au acceptat să efectueze vaccinări împotriva COVID-19 în cabinetele proprii. Este vorba despre dr. Lupşica Negrean Angela, dr. Claudia Danciu și dr. Bartis Arpad. Imunizările se fac cu vaccinul Janssen, produs de compania Johnson & Johnson.

- Advertisment -

Cele mai populare

Nicolae Ciucă – desemnat pentru funcția de premier

Nicolae Ciucă este propunerea Partidului Național Liberal pentru funcția de premier, propunerea a fost acceptată și de președintele...

Legea consumatorului vulnerabil explicată de liderii PNL Satu Mare

În cadrul unei conferințe de presă organizată joi, 21 octombrie 2021, la sediul Partidului...

Austria a donat României medicamente pentru tratarea bolnavilor COVID aflați în stare gravă

România a primit 1.075 de cutii cu diferite tipuri de medicamente utilizate în tratarea pacienților grav bolnavi...

Noi restricții începând de luni. Iohannis: Dacă vreți să terminăm cu această pandemie, vaccinați-vă!

La finalul ședinței de miercuri, 20 octombrie 2021, cu premierul, miniștrii cu atribuții în domeniul combaterii pandemiei...

Comentarii recente