Acasă sus 57 de candidați, eliminați la BAC la ultima probă scrisă

57 de candidați, eliminați la BAC la ultima probă scrisă

Un număr de 57 de candidați au fost eliminați din bacalaureat, vineri, pentru fraudă sau tentativă de fraudă la ultima probă scrisă, cea la alegere din mai multe discipline, informează Ministerul Educației Naționale (MEN).

Potrivit sursei citate, dintre cei 146.194 de absolvenți de clasa a XII-a înscriși, s-au prezentat la BACALAUREAT 2014 138.118 (94,48%), iar 8.019 (5,49%) au absentat.

Probă scrisă de vineri, ultima din această sesiune a bacalaureatului, a fost susținută la fizică, chimie sau informatică de elevii care au absolvit un liceu cu profil real și la geografie, filosofie, logică, economice, psihologie sau sociologie de cei de la profilul umanist.

Rezultatele la BAC 2014 vor fi afișate în 7 iulie și în aceeași zi vor putea fi depuse contestațiile, urmând ca în 11 iulie să fie anunțate rezultatele finale ale examenului de BACALAUREAT, sesiunea iunie-iulie 2014.

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Comentarii recente