marți, mai 28, 2024
AcasăDivertisment6 lucruri care fac un barbat să para mai sexy in ochii...

6 lucruri care fac un barbat să para mai sexy in ochii unei femei

cupluUn studiu recent publicat în revista American Sociological Review relevă faptul că bărbații care își petrec timpul executând tot felul de treburi casnice și ajutându-și partenerele de viață fac mult mai puțin sex decât cei care nu au asemenea preocupări și înclinații. Și totuși, site-ul Thefrisky.com contrazice vehement teoria de mai sus, bazându-se pe mărturiile multor doamne, care sunt absolut convinse de farmecul domnilor care “pun osul” la treabă.

 

Munca în gospodărie

 

Da, multe femei afirmă că nu găsesc nimic mai sexy decât un partener care spală vasele, dă cu aspiratorul sau le pregătește cina cu dedicație specială.

 

Gânditor și galant versus zâmbăreț

 

Studiile de specialitate contrazic, se pare, realitatea. Bărbații gânditori și galanți sunt mai avantajați de sondajele de opinie, dar în realitate, cei zâmbitori cuceresc mai eficient în viața reală.

 

Cu barbă/fără barbă?

 

Bună întrebare. Depinde de față; depinde și de barbă. Cercetătorii afirmă că fețele bărbătești complet rase ar părea mult mai atractive în ochii femeilor decât cele bărboase. Dar și unii bărbosi au un succes… Aici chiar că depinde de gustul fiecăreia…

 

Sistemul imunitar eficient

 

Bărbații cu un aspect robust și atrăgător se pare că nu au legătură cu ideea de robust și atrăgător, ci cu… un sistem imunitar foarte eficient. Studii recente relevă că femeile sunt atrase în mod automat de bărbații cu un sistem imunitar foarte bine dezvoltat. Cu toate astea, există și femei care se pot îndrăgosti la fel de puternic și de un ipohondru.

 

Semne de “bună purtare” pe față

 

Cercetătorii afirmă că aceste semne faciale ar fi cauza unei puteri de atracție mărite, pentru că imaginația subconștientă a femeilor dictează faptul că aceste semne faciale sunt un semn de bravură și vitejie. Totuși, nu sunt trăsături definitorii care să atârne în legea atracției.

 

Mirosul (care-ți aduce aminte de tata!)

 

Așa susțin cercetătorii de la Chicago University… Dar există și femei care par absolut îngrozite de această posibilitate și care le pune pe fugă în mod indubitabil, arătându-se absolut oripilate de ideea că s-ar putea îndrăgosti de un bărbat care miroase ca…propriul tată.

Sfatulparintilor.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente