Acasă Divertisment Delia il ataca pe Huidu pentru ca nu-i difuzeaza piesa cantată cu...

Delia il ataca pe Huidu pentru ca nu-i difuzeaza piesa cantată cu Bendeac

DeliaMatacheDupă ce Bendeac a pus tunurile pe Șerban Huidu, pentru că nu acceptă să difuzeze la postul unde lucrează melodia pe care actorul o interpretează cu Delia, și cântăreața a hotărât să ia atitudine în acest sens.

Delia a făcut o declarație pentru un site de muzică, reproșându-i lui Huidu faptul că refuză să-i difuzeze piesa pe postul său de radio și acuzându-l de lipsă de fair-play.

”Cel mai nou single al meu „Doi în unu” este un featuring cu Mihai Bendeac. Am ales să lucrez cu el pentru că este un artist în adevăratul sens al cuvântului și are voce, are un timbru special. De mult timp îl incurajez să se lanseze în zona muzicală, iar el a acceptat cu greu. Acum am înțeles de ce avea rețineri. Piesa a fost foarte bine primită de public și ca să nu vorbesc în termeni grei… a fost îndrăgită de oameni. Spun asta pentru că a făcut mai bine de 4 milioane de vizualizări pe youtube în mai puțin de o lună de la lansare doar pe varianta audio, din care 1 milion în prima săptămână. Cu toate că este o piesă bună și evident iubită de oameni, Kiss FM a refuzat să o bage în playlist pe motiv că este un featuring cu Mihai Bendeac, iar el face parte din alt trust media.

 

De ce în anul 2013 încă se fac astfel de diferențe pe un post mare de radio? Asta ar însemna că posturi precum Radio ZU să nu difuzeze melodiile lui Smiley, Andra, Marius Moga etc. Mi se pare trist că încă se iau astfel de decizii bazate pe concurență și nu pe valoarea adevărată a produsului. Nu știu cât de important este să câștigi, dar mai mult ca sigur e important să joci fair play. Am ales să fiu sinceră și să îmi susțin public punctul de vedere pentru că mă doare. Am scris din suflet piesa și am vrut să transmit sentimente reale. Oamenii au simțit, probabil ăsta e și motivul pentru care „Doi în unu” este ascultată. Eu cred în corectitudine și în șanse egale. Nu judec pe nimeni prin prisma culorii pielii, religiei, naționalității, orientării sexuale. Mi se pare la fel de grav ca piesa mea să fie „judecată” prin prisma featuringului cu Mihai Bendeac”, a mărturisit Delia pentru urban.ro.

 

Libertatea.ro

- Advertisment -

Cele mai populare

Noutăți fiscale în Monitorul Oficial.TVA la vânzarea apartamentelor-precizări privind TVA redusă la restaurante

Noi modificări fiscale au fost publicate zilele trecute în Monitorul oficial . În multe domeniile vizate sunt diverse, pornind de la vânzarea...

Pilda Semănătorului.”Ochi au si nu văd,urechi au și nu aud.”

“Ochi au și nu văd, urechi au și nu aud. Ca nu cumva, văzînd și auzind, și cu inima înțelegînd, să se...

Asaltul Big Pharma în politica din România.După Rafila,Streinu Cercel intră în PSD.

Vor milita pentru adoptarea legii vaccinării obligatorii . Cercel, directorul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”,...

Alexandru Rafila-fiul fostului șef al Securității.A executat 27 de țărani.

Alexandru Rafila, noua imagine a PSD, a declarat recent ca tatal sau a fost medic. El nu a mentionat insa ca tatal...

Comentarii recente