marți, aprilie 30, 2024
AcasăCosul cu vipereOtrava și smecheriile din supermarketuri

Otrava și smecheriile din supermarketuri

A intrat mai nou în magazinele astea mari moda cardurilor de așa zise reduceri, adică dacă ai un card din acela, primești la casa o reducere de fix 0.001% la un produs care oricum nu costă foarte mult. Asemenea fenoment a aparut prima dată într-un supermarket de origine engleză dar a fost imediat copiat și de alte supermarketuri din Satu Mare în speranța de a atrage clienții.

Bineînțeles că totul este o vrajeală ieftină și că bietul om pune botul la orice, mai găsești și niște prețuri din alea cu mulți de nouă la sfârșit, o strategie foarte inteligentă de a spala mintea bietului cumpărător și de a înșela statul, cum ? Cumpărătorul când merge și cumpără un produs care costă 29.99 lei,  de exemplu, el bineînțeles va plăti suma de 30 de lei diferența neimpozitându-se.

Pare o sumă mică ! Nu ? Dar dacă stai să socotești că pe zi într-un asemenea magazin se cumpără o mie de astfet de produse, nu este o sumă așa de mică.

Să nu mai vorbin de calitatea produselor vândute, multe sunt atât de umflate de chimice încât dacă uiți o roșie din toamnă până în primăvară o găsești întactă de parcă o cumpărasei înainte cu o zi.

Oameni buni, consumați alimente de prducție proprie, nu le mai dați bani acestor mafii, ca să vă umpleți de cancere și de boli care de care mai grave.

Până cineva va lua măsuri în a stopa acest război al otravirii omenirii, va mai trece multă vreme.

Spor la consumat căpșuna cu gust de castraveți.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente