29.8 C
New York City
marți, august 16, 2022
AcasăsusA II-a ediție a conferinței de “Tineret și InterculturaliSM”

A II-a ediție a conferinței de “Tineret și InterculturaliSM”

În data de 14 iunie, datorită succesului de care s-a bucurat prima ediție a conferinței “Tineret & InterculturaliSM”, Asociațția “SamStudia – Organizația tinerilor și studenților sătmăreni”, își propune să aducă în fața publicului sătmărean, pentru a doua oară, lideri și oameni de succes, care să împărtășească din viziunea și experiențele lor.
Satu Mare va fi gazda celei de-a II-a ediții a conferinței “Tineret și InterculturalismSM”. Aceasta va avea loc în sala de conferințe a Muzeului Județean de Istorie Satu Mare, între orele 14.00-17.00.
În cadrul conferinței, vor fi prezentate poveștile de succes ale invitaților și sfaturile acestora pentru tinerii sătmăreni, aceștia din urmă având posibilitatea de a-și însuși idei și concepte ce pot contribui la dezvoltarea lor personală și profesională, având astfel șansa să devină chiar ei agenți ai schimbării în comunitatea lor.
Lista celor care îi vor învăța pe cei prezenți cum să reușească în sfera profesională dar și în cea personală, este una largă și cuprinde invitați de seamă, cum ar fi: Cristina Filip – prefectul studenților din cadrul Universității “Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca; Reghina Dimitrișina – vicepreședinte al Asociației pentru Educație Politică; Darian Ienășoiu – secretar general al Asociației “SamStudia”; acad. dr. Virgil Enătescu – doctor în psihiatrie și Dalma Kovács – dirijor, absolventă a Academiei de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente