Acasă sus Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

Polițiștii  Sectiei 4 Politie Rurala Beltiug l-au identificat în trafic, pe  R. Nicolae de 42 ani, din Socond, în timp ce conducea  pe raza localității,  un auto marca Mercedes fără  a deține permis de conducere, aflându-se totodată sub influența băuturilor alcoolice.

Susnumitul a fost condus la Spitalul Județean Satu Mare unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge. In cauza întocmit dosar penal.

Ieri, 10 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, în urma extinderii cercetarilor  privindu-l  pe N. Roland de 19 ani, din Satu Mare, au stabilit faptul că este autorul a cinci furturi din poșeta si telefoane mobile, comise in perioada noiembrie 2013-06.06.2014.

Tânărul  este cercetat în stare de libertate.

De asemenea a fost prins și  identificat K.Ludovic de 27 ani,din Satu Mare,care  în noaptea de 08/09.06.2014, a furat un acumulator auto dintr-un   autoturim Dacia, parcat pe B-dul Transilvania .Prejudiciul a fost recuperat și predat persoanei vatamate. Prin extinderea investigatiilor  s-a stabilit faptul că tânărul este autorul a încă doua furturi de acumulatori auto, fapte comise în luna aprilie mai 2014.

Cercetările continuă în vederea documentarii întregii activități infractionale a acestuia.

In cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate  148 sancțiuni contravenționale în valoare  de  9.185 lei.

În vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat   65   sancțiuni contravenționale în valoare totală  de  20.25 lei.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente