29.8 C
New York City
miercuri, august 17, 2022
AcasăsusPoliția ne informează !

Poliția ne informează !

Polițiștii  Sectiei 4 Politie Rurala Beltiug l-au identificat în trafic, pe  R. Nicolae de 42 ani, din Socond, în timp ce conducea  pe raza localității,  un auto marca Mercedes fără  a deține permis de conducere, aflându-se totodată sub influența băuturilor alcoolice.

Susnumitul a fost condus la Spitalul Județean Satu Mare unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge. In cauza întocmit dosar penal.

Ieri, 10 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, în urma extinderii cercetarilor  privindu-l  pe N. Roland de 19 ani, din Satu Mare, au stabilit faptul că este autorul a cinci furturi din poșeta si telefoane mobile, comise in perioada noiembrie 2013-06.06.2014.

Tânărul  este cercetat în stare de libertate.

De asemenea a fost prins și  identificat K.Ludovic de 27 ani,din Satu Mare,care  în noaptea de 08/09.06.2014, a furat un acumulator auto dintr-un   autoturim Dacia, parcat pe B-dul Transilvania .Prejudiciul a fost recuperat și predat persoanei vatamate. Prin extinderea investigatiilor  s-a stabilit faptul că tânărul este autorul a încă doua furturi de acumulatori auto, fapte comise în luna aprilie mai 2014.

Cercetările continuă în vederea documentarii întregii activități infractionale a acestuia.

In cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate  148 sancțiuni contravenționale în valoare  de  9.185 lei.

În vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat   65   sancțiuni contravenționale în valoare totală  de  20.25 lei.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente