Acasă sus A tâlhărit și a fugit dar a fost prins

A tâlhărit și a fugit dar a fost prins

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale desfășoară activități continue pentru identificarea autorilor unor fapte penale  și chiar dacă aceștia nu sunt prinși imediat,  perseverența polițiștilor și munca continuă  fac posibilă prinderea acestora și supunerea la rigorile legale.

Un astfel de caz este tâlhăria comisă în cursul lunii iulie 2013, când un bărbat a acostat o femeie sub pretextul întreținerii de raporturi sexual contra cost  în zona unei întreprinderi din municipiu . S- a deplasat împreună cu aceasta , cu autoturismul bărbatului în localitatea Mărtineși , pe malul râului Someș , odată ajunși aici bărbatul a deposedat-o prin violență,  aplicându-i  mai multe lovituri ,  de telefonul mobil și de banii pe care aceasta îi avea asupra sa. Suspectul a plecat  și a lăsat victima pe  câmp.

Edit H.  a sesizat polițiștii despre cele întâmplate, iar din acel moment aceștia deși nu dețineau prea multe indicii cu privire la suspect, au desfășurat activități în mod constant  pentru identificarea sa , iar acestea nu au fost în zadar întrucât în cursul zilei de ieri autorul tâlhăriei a fost identificat. Suspectul  este un tânăr de 29 de ani,  Mihai U., din municipiul Carei, cunoscut cu antecedente penale.

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul Inspectoratului de Poliție,  urmând a fi prezentat Parchetului cu propunerile legale care se impun în acest caz.

2 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente