joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocaleAccesul în interiorul clădirii Spitalului Județean se va face începând de azi...

Accesul în interiorul clădirii Spitalului Județean se va face începând de azi numai cu botoșei de unică folosință

10Conducerea SJU Satu Mare aduce la cunoștința sătmărenilor că, începand cu data de 05.06.2013, va instala la intrarea în spital un distribuitor automat de botoșei, de unică folosință, pentru vizitatori și aparținători.

Începând de azi, accesul în SJU Satu Mare nu mai este permis fără echipament de protecție, respectiv botoșei, care vor fi aplicați cu ajutorul unui dispozitiv special de încălțare automată. Dispozitivul funcționează cu monede de 50 de bani. Pentru eliberarea unei perechi de botoșei, vizitatorii vor introduce în dispozitiv 4 monede a câte 50 de bani (2 lei în total).

Botoșeii sunt de unică folosință, nu se pot transmite de la o persoană la alta și nici nu pot fi păstrați de la o zi la alta și vor fi aruncați într-un recipient special la părăsirea spitalului.

Decizia de mai sus a fost luată de conducerea spitalului din următoarele considerente: protejarea suprafețelor noi și reamenajate, întreținerea curățeniei la nivel de spital, precum și prevenirea infectiilor intraspitalicești.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente